6 formes de coneixer la força del formigó i una que no haureu d’escoltar

6 Ways You Know to Test Concrete Strength and 1 You May Not Have Heard Of

En triar un mètode per controlar la resistència a la compressió del formigó, és important que els gestors de projectes tinguin en compte l’impacte que tindrà cada tècnica en el seu horari. Mentre que alguns processos de proves es poden fer directament al lloc, altres requereixen més temps per facilitar dades de força de les instal·lacions de tercers. El temps no és l’únic factor que contribueix a les decisions dels gestors de projectes. La precisió del procés de prova és tan important, ja que afecta directament la qualitat de l’estructura de formigó.

El mètode més comú per controlar la força del formigó in situ és l’ús de cilindres curats de camp. Aquesta pràctica s’ha mantingut generalment sense canvis des de principis del segle XIX. Aquestes mostres es creen i es guareixen segons ASTM C31 i es comprova la resistència a la compressió mitjançant un laboratori de tercers en diverses fases. Normalment, si la placa ha arribat al 75% de la força dissenyada, els enginyers donaran l’avantatge al seu equip per passar als propers passos en el procés de construcció.

Tot i que saben això, molts gestors de projectes prefereixen mantenir-se en aquesta pràctica de proves perquè és “la forma en què sempre s’ha fet”. No obstant això, això no significa que aquesta tècnica sigui el mètode més ràpid i precís per provar la força de totes les seves fonts. De fet, hi ha moltes pràctiques diferents, a banda de les proves de trencament de cilindres, que es poden utilitzar. A continuació, s’indiquen set enfocaments diferents a l’hora de triar un mètode de proves de força:

Anem a veure-les: Feu clic aqui