Radar penetrant a terra ultraportàtil – Proceq GP8800

La inspecció de formigó i la ubicació de les barres de reforç t amb GPR ara s’ajusten al palmell de la mà

la firma PROCEQ ha presentat a Singapur un nou equip per al reconeixement de les armadures del formigó amb tecnologia GPR que és lleuger, fàcil d’usar i amb gran capacitat de visualització.

 

Proceq GP8800 aularq barcelona

Proceq GP8800 és una nova revolució de Proceq en inspecció i imatge de formigó. La sonda robusta i lleugera suïssa i compacta inclou la nostra tecnologia de radar única amb una empremta minuciosa amb una claredat i una profunditat gegantines. Això fa possible localitzar les barres de reforç,  conductes i tirants inspeccionant sobre les capçaleres, en punts atapeïts, prop de les parets, des de la vora de la llosa i en espais congestionats, i per sota de les canonades.

Connecti la potent sonda a l’iPad i gaudeixi de les riques funcions de la famosa aplicació Proceq GPR Live fàcil d’utilitzar. Inspeccioni amb facilitat en quatre configuracions diferents reorientant la roda sense fils sobre la marxa, fins i tot durant la mesura, sense cargols ni eines. Gaudeix d’un potent post-processament, visualització, compartició, col·laboració i reportatge a qualsevol lloc i en qualsevol moment, també permet visualització 3D i en realitat Augmentada.